Компанија

ВИЗИЈА

Да се биде компанија која ќе претставува спој на искуство и актуелност на глобалните знаењата во областа на интелектуалната сопственост, предводници во креирањето на висококвалитетни услуги изведени совесно и професонало, што ќе резултира со задоволство на нашите корисници и препознатливост во регионот и пошироко.

МИСИЈА

Постојаното пресретнување на барањата на нашите клиенти и надминување на нивните очекувања во согласност со релевантните национални и меѓународни стандарди и регулативи за безбедност и квалитет на испорачаните услуги, се определби за долгорочен пораст, профитабилност и висок квалитет на работењето кој продуцира бенефит за нашите вработени и бизнис партнери.

ПРИНЦИПИ

•Фокус кон Купувачот
•Фокус на квалитетот
•Процесен пристап
•Постојано подобрување
•Фокус кон вработените
•Партнерство со професионалците
•Одговорност за општиот развој

Услуги

Држави

Организации

Новости и ресурси

Македонски пронајдоци претставени од Агенцијата Берин на ”TAIWAN INNOTECH EXPO 2019”, освоија награди во конкуренција на повеќе од 600 изложувачи и 1500 пронајдоци

 

Кина започнува да спроведува строг систем за заштита на интелектуалната сопственост со цел да гради подобро опкружување за иновации и бизнис.

Со дводневен семинар и свеченост одбележан јубилејот на најголемата застапничка куќа од областа на заштита на интелектуална сопственост во Руската федерација

Алибаба Груп во рекордно време, за три месеци доби патент за вештачка интелигенција